Tölgy apartman

tolgyA középső szinten 3 hálószoba található, teakonyhával, étkezővel és kényelmes nappalival. A hálószobák és a nappali is autentikus hangulatot nyújt – az eredeti, szép állapotban megőrzött – százéves fa gerendáival és oszlopaival, amelyet az apartman kialakítása során természetes anyagválasztásokkal, burkolatokkal egészítettünk ki.

Ezen a szinten 2 db kisebb hálószoba és 1 nagyobb hálószoba várja vendégeinket, 2-3, illetve 5 ággyal, továbbá a nappaliban 1 db ágyazható (2 főnek teljes értékű fekvőfelületű) ülőgarnitúra.

A Tölgy apartmanban sarokkádas fürdőszoba, különálló WC illetve kézmosó található.

Áraink:

Alapár: További vendégek:
 Teljes ház  110.000 Ft / éj (12 főig)  6.000 Ft / fő / éj (2 év alatt ingyenes)

 

Idegenforgalmi adó: 400 Ft/fő/éj.
Kiemelt időszakban, ünnepek alkalmával az árak ettől eltérhetnek, kérjék külön ajánlatunkat.
Minimum két éjszakás (minden személy esetében) – ünnepi, hosszú hétvégéken minimum 3 éjszakás – foglalásokat tudunk fogadni, kizárólag a teljes vendégházra (apartmanok külön nem foglalhatók).
További információért, egyedi igények esetén kérjük hívja a +36/30-555-6204-et, vagy használja kapcsolatfelvételi űrlapjainkat illetve email címünket!
Hosszabb távú vagy ismétlődő, jellemzően munkanapokat érintő, akár nagyobb vagy változó létszámú szállásigény esetén kérje kedvezményes árajánlatunkat!
Loading...