Dió Apartman

dioA felső szinten nagy nappali-étkezős, amerikai konyhás apartmant alakítottunk ki, 2 db hálószobával. Mivel a vendégház Nagyréde legmagasabb pontján van, ezért ez az apartman 2 teraszával egyedülálló kilátást nyújt a Mátrára.

Az apartman berendezésénél törekedtünk az otthonos légkör kialakítására, így kényelmes életteret, pihenést biztosítunk több gyerekes családok vagy kisebb baráti társaságok számára.

A hálószobák háromágyasak, illetve a nappaliban is található 2 db kihúzható kanapé. A konyha és az étkező teljesen felszerelt, főzési-sütési lehetőséggel. A Dió apartmanban 1db kádas fürdőszoba található 1 WC-vel.

 

Alapárak:

Apartman apartman/éjszaka ár További vendégek éjszaka /fő
Dió 30.000 Ft / apartman / éjszaka (1-4 főig) 4.000 Ft / fő / éjszaka (2 év alatt ingyenes)
Tölgy 45.000 Ft / apartman / éjszaka (1-8 főig) 4.000 Ft / fő / éjszaka (2 év alatt ingyenes)

 

Idegenforgalmi adó (mindkét apartman esetében) 2018. évben: 400 Ft/fő/éj.
Kiemelt időszakban, ünnepek alkalmával az árak ettől eltérhetnek, kérjék külön ajánlatunkat.
Egyéjszakás felár mértéke: 50%. Hétvégén minimum két éjszakás foglalásokat tudunk fogadni, kizárólag a teljes vendégházra (apartmanok külön nem foglalhatók).
További információért, személyre szabott árajánlatért kérjük hívja a +36/30-555-6204-et, vagy használja kapcsolatfelvételi űrlapjainkat illetve email címünket!
Hosszabb távú vagy ismétlődő, jellemzően munkanapokat érintő, akár nagyobb vagy változó létszámú szállásigény esetén kérje kedvezményes árajánlatunkat!

 

Loading...