Dió Apartman

dioA felső szinten nagy nappali-étkezős, amerikai konyhás apartmant alakítottunk ki, 2 db hálószobával. Mivel a vendégház Nagyréde legmagasabb pontján van, ezért ez az apartman 2 teraszával egyedülálló kilátást nyújt a Mátrára.

Az apartman berendezésénél törekedtünk az otthonos légkör kialakítására, így kényelmes életteret, pihenést biztosítunk több gyerekes családok vagy kisebb baráti társaságok számára.

Egy három- és egy négyágyas hálószoba, illetve a nappaliban 2 db kihúzható kanapé áll rendelkezésre. A konyha és az étkező teljesen felszerelt, főzési-sütési lehetőséggel. A Dió apartmanban 1db fürdőszoba található, zuhanykabinnal, sarokkáddal és WC-vel.

 

 

Áraink

Alapár: További vendégek:
 Teljes ház  110.000 Ft / éj (12 főig)  6.000 Ft / fő / éj (2 év alatt ingyenes)

 

Idegenforgalmi adó: 400 Ft/fő/éj.
Kiemelt időszakban, ünnepek alkalmával az árak ettől eltérhetnek, kérjék külön ajánlatunkat.
Minimum két éjszakás (minden személy esetében) – ünnepi, hosszú hétvégéken minimum három éjszakás – foglalásokat tudunk fogadni, kizárólag a teljes vendégházra (apartmanok külön nem foglalhatók).
További információért, egyedi igények esetén kérjük hívja a +36/30-555-6204-et, vagy használja kapcsolatfelvételi űrlapjainkat illetve email címünket!
Hosszabb távú vagy ismétlődő, jellemzően munkanapokat érintő, akár nagyobb vagy változó létszámú szállásigény esetén kérje kedvezményes árajánlatunkat!

 

Loading...