Szolgáltatások

Kikapcsolódás

Kikapcsolódásként aktív programokat is választhat: ping-pong, darts, csocsó, tollas, kártya, focizáshoz pedig kis focikapuk is rendelkezésre állnak. Projector és vászon igény szerint, előzetes egyeztetés alapján használható.

Magtárunk könyvtára nyugodt pihenést kínál az olvasni vágyóknak.

Kertünkben grillezési, szalonnasütési és bográcsozási lehetőség van, amelyhez az alapfelszerelést biztosítjuk vendégeinknek.

 


Gasztronómia

dinnerhiresBár a vendégház konyhái teljesen felszereltek, aki a pihenés alatt nem szeretne főzőcskézni, ízletes és kiadós reggeli, illetve ebéd / vacsora ajánlataink között bizonyára talál kedvére valót.

Vendégházunk lehetőséget nyújt igény szerint borkóstolásra vagy disznóvágásra. Előzetes egyeztetés és megállapodás szükséges a zökkenőmentes és gördülékeny lebonyolítás érdekében.

Külső nagykonyhánkat bátran használhatják nagyobb társaságok esetén.

Kapszulás kávéfőzővel az éltető reggeli kávéra minden felnőtt a ház vendége, a további kapszulákat térítés ellenében biztosítjuk.

A konyhák vízforralóval, kenyérpirítóval és mikróval is felszereltek.


Gyerekbarát szolgáltatások

Legfiatalabb vendégeink is kényelmesen használhatják a Magtár közösségi tereit.gyerekbari

Díjmentesen igénybe vehető szolgáltatásaink:

Gyerekágyak (rácsos ágy és utazó ágy), WC-szűkítők, bilik, gyerekkád, etetőszékek, játszósarok, gyerek étkészlet igény szerint rendelkezésre állnak.


Egyéb szolgáltatások

almaA fentieken túl vendégeink részére az alábbiakat biztosítjuk térítésmentesen:

WiFi

Zárt parkoló (motornak/bringának fedett).

Részletes Házirendünket megtalálja ITT!