Tölgy apartman

tolgyA középső szinten 3 hálószoba található, amerikai konyhás étkezővel és kényelmes nappalival. A hálószobák és a nappali is autentikus hangulatot nyújt – az eredeti, szép állapotban megőrzött – százéves fa gerendáival és oszlopaival, amelyet az apartman kialakítása során természetes anyagválasztásokkal, burkolatokkal egészítettünk ki.

Ezen a szinten 2 db kisebb hálószoba és 1 nagyobb hálószoba várja vendégeinket, 2-3, illetve 4 ággyal, amelyek igény esetén pótágyazhatóak is teljes értékű ággyal, illetve a nappaliban is található 1 db ágyazható (teljes értékű fekvő felületű) ülőgarnitúra.

A konyha és az étkező teljesen felszerelt, főzési lehetőséggel.
A Tölgy apartmanban sarokkádas fürdőszoba, különálló WC illetve kézmosó található.

Alapárak:

Apartman apartman/éjszaka ár További vendégek éjszaka /fő
Dió 30.000 Ft / apartman / éjszaka (1-4 főig) 4.000 Ft / fő / éjszaka (2 év alatt ingyenes)
Tölgy 45.000 Ft / apartman / éjszaka (1-8 főig) 4.000 Ft / fő / éjszaka (2 év alatt ingyenes)

 

Idegenforgalmi adó (mindkét apartman esetében) 2018. évben: 400 Ft/fő/éj.
Kiemelt időszakban, ünnepek alkalmával az árak ettől eltérhetnek, kérjék külön ajánlatunkat.
Egyéjszakás felár mértéke: 50%. Hétvégén minimum két éjszakás foglalásokat tudunk fogadni, kizárólag a teljes vendégházra (apartmanok külön nem foglalhatók).
További információért, személyre szabott árajánlatért kérjük hívja a +36/30-555-6204-et, vagy használja kapcsolatfelvételi űrlapjainkat illetve email címünket!
Hosszabb távú vagy ismétlődő, jellemzően munkanapokat érintő, akár nagyobb vagy változó létszámú szállásigény esetén kérje kedvezményes árajánlatunkat!
Loading...